Pasar al contenido principal

Preparació nivell C1 (Suficiència) de Valencià

La inscripción está cerrada

Duración

8 setmanes

Acerca de este curso

En aquest curs es tracten alguns aspectes d’ortografia, morfologia i sintaxi que solen resultar complexos per a les persones que volen preparar-se per al nivell C1 (Suficiència) de valencià.

Que aprenderé

En el curs es treballen continguts lingüístics que suposen alguna dificultat en el nivell C1, com ara l’accentuació i la dièresi, les perífrasis verbals, els indefinits, les preposicions, els pronoms febles, els pronoms relatius i les conjuncions.

Prerrequisitos

Per a poder seguir el curs de manera profitosa i adequada cal tenir assolits els coneixements del nivell B2 (Intermedi) de valencià.

Unidades

  1. Accentuació + dièresi
  2. Les perífrasis verbals
  3. Els indefinits
  4. Les preposicions
  5. Els pronoms febles
  6. Pronoms relatius
  7. Les conjuncions
  8. final

Profesores del curso

Débora Escrivà i Fuster

Débora Escrivà Fuster és llicenciada en Filologia Anglogermànica per la Universitat de València. Treballa com a tècnica de formació lingüística al Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universtiat Politècnica de València. Participa en tasques relacionades amb la formació lingüística i l’acreditació dels coneixements de valencià i en diferents accions i projectes per promoure l’aprenentatge del valencià, a través de la plataforma de teleformacióPoliformaT de la UPV i del sistema Polimedia, com a complement de l’ensenyament presencial.

Elisa Giner i Salvà

Elisa Giner Salvà és llicenciada en Filologia Valenciana per la Universitat de València. Ha treballat com a docent en els cursos de promoció de coneixements de valencià, organitzats per la Secretaria Autonòmica d'Educació i Formació per als empleats públics. Des de l’any 1991, és membre d’una comissió avaluadora de la Junta Qualificadora de Coneixements de València i assessora lingüística al Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València (UPV), on participa en tasques relacionades amb la formació lingüística i amb l’acreditació de coneixements de valencià. Actualment, forma part de diferents projectes multimèdia amb l’objectiu de promoure l’autoaprenentatge del valencià.

Sara Vicent Santamaria

Sara és llicenciada en Filologia Hispànica i en Filologia Catalana, i doctora en Filologia Catalana per la Universitat de València. Ha treballat com a docent formació d'adults i en diverses universitats. Actualment treballa al Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València, on realitza tasques de Formació i d'Innovació. Està especialment interessada en la docència en línia i els recursos electrònics i multimèdia per a l'ensenyament, i participa en diversos projectes en aquests àmbits.

  1. Código del curso

    cursvalenciac1
  2. Inicio de las clases

  3. Fin de las clases

  4. Esfuerzo estimado

    3 hores a la setmana

La Universitat Politècnica de València utiliza cookies propias y de terceros por motivos de seguridad, y también para mejorar la experiencia del usuario y conocer sus hábitos de navegación. Recuerda que, al utilizar nuestros servicios, admites nuestro aviso legal y nuestra política de cookies. Entendemos que, si continuas navegando, es porque apruebas estos términos.